Hiep hiep hoera voor Lena!

Liefste Lena,

Vandaag is het zover… je bent 1 jaar. Dat ene jaar is voorbij gevlogen, maar ik heb genoten van iedere seconde.

Ik moet je eerlijk toegeven: tot jij er was, was ik een échte jongensmama. Eentje die meeging naar voetbalwedstrijden, vechtende jongens uit elkaar haalde en ten allen tijde haar mannetje stond tussen al dat testosteron. En eerlijk? Toen ze me zeiden je een meisje was, wist ik niet goed waar ik moest beginnen.

Maar lieve schat… al die twijfels, di2015-04-01 10.33.48e zijn weg. Mijn leven is pas écht compleet sinds ik niet enkel meer een jongensmama ben, maar ook een échte meisjesmama voor mijn lieve meisje,… JIJ!

 

 

 

Maar terug naar jouw eerste verjaardag. 2016-03-30 18.30.22Omdat jouw broers en jouw zussen momenteel bij hun papa en mama verblijven, hebben wij, mama en papa besloten om gisteren bij jouw moeke en peter (nvdr. mijn mama en papa) al een beetje beginnen te vieren.

 

 

2016-03-30 19.08.04

Jouw peter, een extreem goede ex-patissier, had chocolademousse gemaakt en dat versiert met een kaarsje, was een uitstekend alternatief voor een verjaardagstaart. En wederom was je blij, zoals je al een heel jaar bent. Lachen en blij zijn, is jouw handelsmerk. Van ’s morgensvroeg tot ’s avonds laat. Van de moment ik jou uit je bedje haal tot ik jou er terug inleg, lach jij.

Maar ik wijk af… jouw 1ste verjaardag… Zoals iedereen weet is een verjaardag geen verjaardag zonder kadootjes. En omdat ik nu al 1 jaar lang een meisje heb, vond ik dat het tijd was voor een écht meisjeskado, een pop, nu ja, in jouw geval waren het er 2. En je vond ze onmiddellijk geweldig. Zelfs jouw sterretje, waar je al een heel jaar mee rondloopt en stinkt, zelfs wanneer ik het iedere week was en waar ik er 3 van heb, uit schrik dat ik er ooit eentje zou verliezen, werd opzij gelegd voor jouw poppen. Dus sinds gisteren hebben wij er 2 nieuwe inwoners bij en ik vind dat helemaal niet erg.

2016-03-30 20.17.47

 

Maar ik zou je mama niet zijn, moest je vandaag ook geen kadootje hebben gekregen. En voor dit kadootje, zijn mama en papa speciaal naar Mechelen gereden, richting Frederik de Merodestraat in Mechelen bij Simple comme Bonjour. DSC_0029

Nadat Inneke mijn oorbellen en ketting had gemaakt, waren we helemaal overtuigd van haar kunnen en vonden we dat er ook nog wel een armbandje afkon. Speciaal voor jou, met jouw naam en 1 enkel bedeltje. En ieder jaar krijg je, als je dat wil, een extra bedeltje van ons. En net zoals jouw poppen, vond je jouw armbandje fantastisch.

2016-03-30 22.09.39

Nu vraag je je waarschijnlijk af hoe ik in godsnaam kan weten dat jij jouw armbandje fantastisch vond. Wel… het hangt nog steeds aan jouw pols, je hebt het er nog niet afgetrokken. Want geloof mij, lieve meid, wanneer je iets niet wil, dan laat je het weten.

En weet je wat alles nog meer fantastisch maakt? Inneke heeft ons 2 paar oorbellen opgestuurd, die wij mogen weggeven! En dat allemaal ter ere van jouw verjaardag. En dat gaan we dus doen, zondag, wanneer we jouw verjaardag vieren met de rest van de familie en vrienden, kiezen we 2 winnaars. De mensen moeten enkel even naar mijn Instagram gaan en de instructies volgen.

Ik weet dat je jouw 1ste verjaardag niet zal herinneren en enkel zal geloven, wat de foto’s jou vertellen. Maar geloof mij, wanneer ik je vertel dat je jouw eerste levensjaar graag werd gezien, dat je een levenslustig kindje bent en dat je gelukkig was gedurende dat 1ste jaar.

Wat ik jou wens voor jouw 2de levensjaar? Minstens evenveel als het voorbije jaar.

2016-03-12 14.15.38-1

Lieve Lena, ik zie je graag! En ik hoop dat je evenveel hebt genoten van jouw 1ste verjaardag en het voorbije jaar als ik heb genoten van jou te zien opgroeien.

 

Dikke kus,

Jouw mama!

P.S.: Dankzij Inneke, mag ik 2 paar oorbellen weggeven. Wat je hiervoor moet doen? Gewoon even doorklikken naar mijn Instagram-account en de instructies volgen. Veel succes! De giveaway-wedstrijd duurt tot zondagavond 19h!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s