Voorbereiding weekje full house

Bij ons is iedere zondag stressdag. ’t Is te zeggen vanaf een uur of 2. Daarom heb ik vandaag besloten om het helemaal anders aan te pakken.

Niet meer stressen omdat de bedden nog niet zijn opgemaakt of omdat het fruit voor de dag erna nog niet is gesneden. Of mijn old-time favorite: ik ben het uur uit het oog verloren omdat ik teveel strijk had. Dus mijn voornemen vandaag: orde, structuur en een goede planning. Dan komt alles in orde maar vooral op tijd.

Vanmorgen om 10h, ben ik dan maar beginnen strijken… aan die volle 4 manden. Ik draai er nog steeds van, wanneer ik er aan denk. Om tot de conclusie te komen dat het ineens 14h was om dan beginnen te “mis-en-place”-en voor de dag erna.

En voor ik het wist, was het 16h, had ik nog een half uur tijd om mij aan te kleden, want in een jogging en een T-shirt die al veel te oud is, kan ik onmogelijk kinderen bij ex-en halen, om dan in de auto te springen en tot de conclusie te komen dat nog niet alle was in de wasmachine was geraakt. Ik was al dolblij dat de echtgenoot vandaag ook huisman wou zijn.

2016-03-06 16.05.46

Conclusie: goede voornemens of niet… Zondag is en blijft altijd een stressdag bij ons. En eigenlijk ben ik daar niet zo triest om.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s