Vingerafdrukken… ook wij doen mee

Na 4,5 jaar relatie lijkt het soms dat een groot deel van de romantiek verloren gaat in de dagelijkse sleur. Gooi daar nog eens 6 kinderen bovenop en je weet al welke kant het uitgaat.

“Druk, druk, druk” is zowat de rode draad in ons leven. Fulltime werken, fulltime ouder zijn en als we dán even tijd vinden, kunnen we elkaars partner zijn.

2015-09-08 11.57.28-1

En zo kwam ik te weten, via mijn allerliefste buurvrouw, @dezusjes_debroertjes, dat Simple comme Bonjour gepersonaliseerde juwelen maakt. Ik hoor je al denken, zo zijn er 13 in een dozijn, en dat is inderdaad zo, maar Inneke van Simple comme Bonjour hoort daar zeker niet bij.

2016-03-02 21.16.39

Wanneer je voorbij haar winkel wandelt, krijg je onmiddellijk een prachtige inkijk in haar winkel, met daarachter haar werktafel. Een oud pand, overladen met een en al charme.

Wanneer je binnenstapt, word je hartelijk verwelkomd en voel je je onmiddellijk geliefd. Inneke maakt niet alleen met veel liefde haar juwelen, maar ze voelt ook de liefde. Onze goede keuze werd voor zowel mijn man als mezelf direct bevestigd.

Mijn man en ik zijn steeds op zoek naar aparte, zeldzame dingen. Dingen, die ons onderscheiden als koppel van anderen. En daarom kozen we bij Inneke voor oorbellen met onze duimprint in. Na verschillende prints te hebben gemaakt, waarvan de mijne onmiddellijk perfect was 🙂 , kregen we een zicht op alle mooie juwelen, die zij ontwerpt en maakt. Het bleef dus niet bij oorbellen, we kozen er een ketting bij.

 

Na een kleine maand wachten, mochten we dan eindelijk onze juwelen ophalen. En het waren prachtexemplaren. De oorbellen én het kettinkje waren langs de achterkant gegraveerd, zodat we perfect weten welke vingerafdruk van wie is. Na alles mooi te hebben ingepakt, gingen we verliefd en gelukkig terug naar huis.

2016-03-02 21.17.31

En vandaag? Vandaag voel ik steeds wanneer ik mijn oorbel aanraak of mijn ketting dat tussen die “druk, druk, druk”… we altijd even tijd kunnen vinden om elkaars partner te zijn.

Dus Inneke, Van Gogh heeft gelijk: What is done in love is done well! Dank je!

 

Wil je meer weten over Inneke en haar Simple comme Bonjour? Just click! Je kan haar vinden in Mechelen!

Een gedachte over “Vingerafdrukken… ook wij doen mee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s