De eerste keer… altijd wat onwennig

Dinsdag is sinds vorige week “lesdag”. Een dag waar ik als moeder van 4 en plusmoeder van 2, fulltime werknemer van mijn man én fulltime huisvrouw, écht naar uitkijk. En daar ging de kogel door de kerk. Ik wou bloggen! Het heeft op zich altijd al een romantisch karakter gehad voor mij, dus kijk. Ik ben thuisgekomen, ik heb de praktische kant afgewerkt en ben er zomaar aan begonnen.

ElkeenBram16.01.2016-Framed3

“Zomaar aan begonnen” bleek dan toch niet zomaar. 50 keer schrijven, 50 keer wissen, maar één keer ik die eerste juiste, perfecte zin op papier (lees:scherm) had staan, was ik vertrokken… voor de komende 2 minuten. Want na een eerste zin, komt er meestal een tweede en ga zo maar door.

 

2016-02-25 12.18.00

Het was dus waar, wat al die boeken en andere bloggers zeggen, nl. bepaal je thema’s vooraf, maak een agenda op. “Jammer genoeg” ben ik altijd wat impulsief geweest en luisteren zit niet altijd in mijn genen. Ik heb dan maar besloten, om mijn eerste keer (en iedereen weet dat eerste keren altijd onwennig zijn, zonder uitzondering) te laten gebeuren en over mij te laten gaan. En nu? Nu kijk ik uit naar de volgende keer… en iedereen weet dat de volgende keer altijd leuker is en nooit lang op zich laat wachten.

2016-02-25 13.42.32

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s